maak kennis met Alex en gradus

Alex (1982) Tuitjenhorn

Mijn naam is Alex Blankendaal en na twintig jaar te hebben gewerkt als logistiek medewerker bij Blankendaal Coldstores, werd het tijd voor
verandering. 
Voor het eerst maakte ik kennis met golf tijdens een backpackreis in Australië en de liefde voor deze mooie sport was gelijk geboren. De uitgestrekte vlaktes, de rust en de stilte van de natuur bleken een ware ontdekking voor mij. Terug in Nederland heb ik direct mijn GVB gehaald en werd golf naast voetbal mijn grootste hobby.
Ondernemen is mij van kleins af aan al aangeleerd. Het idee om een eigen golfwinkel te beginnen kwam in 2019. Samen met Gradus willen wij u nu graag helpen om een completer golfer te worden met behulp van de perfecte samenstelling van uw golfset.
Wij zien u graag bij ons in de winkel.

Gradus (1980)
Heerhugowaard

Mijn naam is Gradus van Ginkel. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam,
en woon sinds 2007 samen met mijn gezin met groot plezier in Heerhugowaard.
Vanaf dat ik mij kan heugen, ben ik altijd met sport en spel bezig geweest.
Sinds tien jaar heb ik mij volledig gestort
op golf en alles wat daarbij komt
kijken. Omdat ik zelf technisch en wiskundig ben aangelegd en ook behoorlijk perfectionistisch ben, heb ik mij al gauw verdiept in het technische aspect van deze sport. Toen Alex en ik elkaar ontmoetten en hij mij vertelde dat hij de ambitie had om een golfwinkel te beginnen, was ik direct enthousiast. Toen hij mij de kans bood om samen met hem het golfavontuur aan te gaan, was dit voor mij de ultieme kans om van mijn grootste hobby ook mijn werk te mogen maken.
Na onze opleiding in Engeland en alle kennis die ik zelf in de loop der jaren heb opgedaan,
ben ik er helemaal klaar voor om als clubfitter en clubbuilder aan de slag te gaan! Ik ontmoet u graag in de winkel, waar we samen de perfecte set op maat voor u kunnen samenstellen.
Scroll naar top