Clubbuilding

Wat houdt clubbuilding nou eigenlijk in?

Clubbuilding is minstens zo belangrijk als clubfitting. Een gefitte set is één ding, maar als een club niet correct volgens de juiste methode wordt gebouwd, gaat u niet naar huis met de best mogelijke set.

Clubbuilding houdt in dat iedere club door een professionele clubbuilder met zijn kennis en vaardigheid exact zo gebouwd en gefinetuned wordt dat deze exact aansluiten op uw kenmerken. Wij zijn vakkundig opgeleid in Engeland tot specialisten, maken gebruik van professionele methodes en werken altijd met de meest geavanceerde machines.

Kwaliteit van clubbuilding staat bij ons hoog in het vaandel en daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Wees daarom welkom om bij ons eens een kijkje te komen nemen in de werkplaats en te zien wat clubbuilding exact inhoudt. Wij leggen u graag alles op een laagdrempelige manier uit en kunnen aan de hand van alle machines in de werkplaats ook direct laten zien wat zaken als swingweight, MOI, frequency (CPM), torque, flex, spining, softstepping/hardstepping en BioMatch allemaal precies inhouden. Je kunt clubs in een set op verschillende wijzen bouwen en shafts opmeerdere manieren beïnvloeden. Kortom, er komt een heleboel bij kijken en daarom is clubbuilding ook een vak en onze grootste passie.

Scroll naar top